Oua umplute cu somon

Printeaza

 

O reteta simpla si gustoasa de oua umplute cu somon, crema de branza, mustar si sare.

Ingrediente:Oua umplute cu somon

  • 6 ouă fierte
  • 100 g somon afumat
  • 2 linguri cu cremă de brânză
  • 2 linguriţe cu muştar uşor picant
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Curăţă ouăle, după care taie-le pe lungime în jumătăţi. Scoate cu grija gălbenuşurile şi zdrobeşte-le cu furculiţa. Adaugi crema de brânză şi amestecă uşor. Pune muştarul şi, după ce s-a încorporat, potriveşte gustul de sare şi adaugă somonul tăiat mai mare.

Lasă la rece câteva minute, după care umple jumătăţile de albuş, aşază-le pe un platou, decorează cu frunze de pătrunjel şi serveşte-le.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.