Oua umplute cu ton si cu topping de icre de somon

Printeaza

Oua umplute cu ton si cu topping de icre de somon din: icre de somon, ton, lamaie, oua, patrunjel si maioneza.

Ingrediente:Oua_umplute_cu_ton_si_cu_topping_de_icre_de_somon

  • 100 g icre de somon
  • 1 conserva ton
  • 1 lamaie
  • 10 oua
  • patrunjel verde
  • 100 g maioneza preparata in casa

 

Mod de preparare:

Se fierb 10 oua, timp de 5 minute. Dupa ce s-au racit, se taie in jumatati si se scot galbenusurile, cu grija sa nu se strice albusurile. Se prepara maioneza, se amesteca cu tonul si cu galbenusurile zdrobite. Se stropeste totul cu zeama de la o lamaie si se amesteca usor.

Se umple fiecare jumatate de albus, iar deasupra se pun cateva icre. Se orneaza cu frunze de patrunjel si se pastreaza la rece pana in momentul servirii.

Oua umplute cu ton si cu topping de icre de somon

Oua_umplute_cu_ton_si_cu_topping_de_icre_de_somon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.