Oua umplute cu ton si cu topping de icre de somon
PrinteazaOua umplute cu ton si cu topping de icre de somon din: icre de somon, ton, lamaie, oua, patrunjel si maioneza.
- 100 g icre de somon
- 1 conserva ton
- 1 lamaie
- 10 oua
- patrunjel verde
- 100 g maioneza preparata in casa
Mod de preparare:
Se fierb 10 oua, timp de 5 minute. Dupa ce s-au racit, se taie in jumatati si se scot galbenusurile, cu grija sa nu se strice albusurile. Se prepara maioneza, se amesteca cu tonul si cu galbenusurile zdrobite. Se stropeste totul cu zeama de la o lamaie si se amesteca usor.
Se umple fiecare jumatate de albus, iar deasupra se pun cateva icre. Se orneaza cu frunze de patrunjel si se pastreaza la rece pana in momentul servirii.
Oua umplute cu ton si cu topping de icre de somon
Pofta buna!