Oua umplute cu unt si mustar

Printeaza

Aperitive pentru masa de Paşte: Oua umplute cu unt si mustar din: oua, unt, sare, piper, mustar, zeama de lamaie, smantana, frunze de patrunjel, frunze de salata verde si rosii.

Ingrediente:Oua_umplute_cu_unt_si_mustar

  • 6 oua fierte
  • 1 lingura de unt
  • sare
  • piper
  • 3-4 lingurite de mustar
  • 1 lingura zeama de lamaie

pentru decor:

  • 4 linguri smantana grasa
  • frunze de patrunjel verde
  • frunze de salata verde
  • 3-4 rosii

 

Mod de preparare:

Cureţi ouăle fierte, le tai în două şi scoţi gălbenuşurile. Zdrobeşti gălbenuşurile cu furculiţa, adaugi untul şi muştarul şi amesteci bine compoziţia. Potriveşti de sa­re şi piper, adaugi zeama de lămâie şi umpli jumătăţile de albuş cu acest amestec.

Ornezi, folosind un şpriţ, fiecare jumătate de ou cu o floricică de smântână. La final, aşezi deasupra umplu­turii câte o frunzuliţă de pătrunjel. Speli frunzele de salată verde, le scurgi bine de apă şi le pui pe un platou. Speli roşiile şi le tai feliuţe. Aşezi ouăle umplute pe frunzele de salată verde şi pui lângă acestea feliuţele de roşii.

Oua umplute cu unt si mustar

Oua_umplute_cu_unt_si_mustar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.