Oua umplute cu ficat
PrinteazaOua umplute cu ficat din: oua, sare, pate de ficat, smantana, sare, piper, ardei, masline, patrunjel, maioneza.
- 3 ouă
- sare
- 2 linguri pate de ficat
- 1 lingură smântână
- sare
- piper măcinat
- 1/2 ardei
- 1 lingură rondele de măsline
- câteva frunze de pătrunjel
- 3 linguri maioneză
Mod de preparare:
Fierbi ouăle tari, iar după ce se răcesc, le cureţi şi le tai în jumătate, pe lungime. Scoţi gălbenuşurile şi le amesteci împreună cu pateul şi 1 lingură de smântână.
Sărezi şi condimentezi amestecul, după gust. Umpli albuşurile cu această pastă şi le decorezi după imaginaţie, cu verdeaţă, maioneză, ardei şi măsline.
Pofta buna!