Oua umplute cu ficaţei şi branza

Printeaza

Oua umplute cu ficaţei şi branza: oua, ficatei de pasare, unt, sare, piper, smantana, branza, pesmet, patrunjel verde.

Ingrediente:Oua umplute cu ficaţei şi branza

  • 7 ouă
  • 150 g ficăţei de pasăre
  • 25 g unt proaspăt
  • sare
  • piper
  • 2 linguri smântână
  • 2 linguri brânză sărată
  • 1 lingură pesmet
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Fierbi 6 ouă tari, laşi să se ră­cească, le cureţi şi le tai în două, pe lungime.

Treci prin maşina de tocat ficăţeii de pasăre fierţi, dar şi gălbenuşurile.

Freci totul împre­ună cu puţin unt, cu un gălbenuş crud, brânza sărată răzuită, sare, piper şi câteva fire de pătrunjel verde tocat mărunt.

La sfârşit, adaugi un albuş bătut spumă. Cu acest amestec umpli albuşurile fierte.

Umplutura care rămâne o subţiezi cu smântână şi o pui pe fun­dul vasului.

Deasupra aşezi ouăle, presari pesmet şi dai la cuptor pentru un sfert de oră.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Oua umplute cu sunca picanta

Oua umplute cu sunca picanta din: oua fierte, sunca picanta, mustar, maioneza, sare, paprika. Ingrediente: 6 oua fierte tare 100 gr sunca picanta 4 lingurite mustar 3 linguri maioneza 1/4 lingurita sare Paprika     Mod de preparare: Taiati oualele in jumatati si indepartati galbenusurile. Pasati cu o furculita intr-un bol, apoi adaugati sunca maruntita, […]

 

retete

Oua umplute cu somon afumat

Oua umplute cu somon afumat din: oua,maioneza, smantana, somon afumat, hrean, ceapa rosie, sare.   Ingrediente: 6 oua fierte tare 2 linguri maioneza 2 linguri smantana 50 gr somon afumat, maruntit 1 lingura hrean din conserva 2 lingurite ceapa rosie, tocata 1/8 lingurita sare   Mod de preparare: Taiati oualele in jumatati si indepartati galbenusul. […]

 

retete

Oua umplute cu ceapa

Oua umplute cu ceapa din: oua fierte, mustar, ceapa rosie, sos tabasco, sare. Ingrediente: 6 oua fierte tare 1 lingurita mustar 2 1/2 lingurite ceapa rosie tocata marunt 5 picaturi sos tabasco 1/4 lingurita sare   Mod de preparare: Taiati oualele in jumatati si scoateti galbenusurile. Adaugati galbenusurile intr-un bol si pasati cu o furculita. […]

 

Oua umplute cu ficat de pasare si maioneza

Oua umplute cu ficat de pasare si maioneza

Oua umplute cu ficat de pasare si maioneza din: oua, sare, pate de ficat, smantana, sare, piper, ardei, masline, patrunjel, maioneza. Ingrediente: 3 ouă sare 2 linguri pate de ficat de pasare 1 lingură smântână sare piper măcinat 1/2 ardei 1 lingură rondele de măsline câteva frunze de pătrunjel 3 linguri maioneză   Mod de preparare: […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.