Oua umplute cu ficatei si verdeata

Printeaza

Oua umplute cu ficatei si verdeata din: oua, ficatei, sare, mustar, piper, verdeata, rosie, frunze de salata, rosii, ardei grasi.

Ingrediente:Oua umplute

  • 10-12 oua fierte tari
  • 250 g ficatei
  • sare
  • 1 lingurita cu mustar
  • piper macinat
  • verdeata tocata
  • 1 miez de rosie
  • frunze de salata
  • 3-4 rosii
  • 2 ardei grasi

 

Mod de preparare:

Fierbeţi ouăle 6 min în apă cu sare, le ţineţi în apă rece, curăţaţi de coajă şi le tăiaţi în două pe lung. Le goliţi şi aşezaţi albuşurile pe un platou mare.

Din gălbenuş, muştar, miez de roşie, ficăţei fierţi şi tocaţi mărunt, sare, verdeaţă tocată şi condimente, ficeţi un amestec omogen.

Umpleţi jumătăţile de albuş, lipiţi câte două, puneţi ouăle pe frunză de salată, serviţi cu legume proaspete tăiate felii şi cu chifle proaspete.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.