Oua umplute cu ficatei si verdeata
PrinteazaOua umplute cu ficatei si verdeata din: oua, ficatei, sare, mustar, piper, verdeata, rosie, frunze de salata, rosii, ardei grasi.
- 10-12 oua fierte tari
- 250 g ficatei
- sare
- 1 lingurita cu mustar
- piper macinat
- verdeata tocata
- 1 miez de rosie
- frunze de salata
- 3-4 rosii
- 2 ardei grasi
Mod de preparare:
Fierbeţi ouăle 6 min în apă cu sare, le ţineţi în apă rece, curăţaţi de coajă şi le tăiaţi în două pe lung. Le goliţi şi aşezaţi albuşurile pe un platou mare.
Din gălbenuş, muştar, miez de roşie, ficăţei fierţi şi tocaţi mărunt, sare, verdeaţă tocată şi condimente, ficeţi un amestec omogen.
Umpleţi jumătăţile de albuş, lipiţi câte două, puneţi ouăle pe frunză de salată, serviţi cu legume proaspete tăiate felii şi cu chifle proaspete.
Pofta buna!