Oua umplute cu jumari de ciuperci

Printeaza

Oua umplute cu jumari de ciuperci din: oua, branza de burduf, ciuperci, usturoi, marar, ulei si piper.

Ingrediente:

  • 4 oua
  • 2 linguri cu branza de burduf
  • 2 ciuperci
  • 1 catel de usturoi
  • 1 legatura de marar
  • ulei
  • piper

 

Mod de preparare:

Pune ouale la fiert, iar intre timp, pregateste ciupercile. Curata-le si taie-le felii, apoi feliile imparte-le in trei. Pune ulei la incins si caleste-le pana se rumenesc usoar.

Cu o paleta, scoate-le pe o farfurie, avand grija sa iei cat mai putina grasime.

DUpa ce s-au fiert tare, pune ouale putin in apa rece pentru a se curata mai usor. Dupa ce ai indepartat coaja, taie oul in doua si pune galbenusul intr-un castron.

Paseaza galbenusurile cu dosul furculitei si combina cu branza, usturoiul pasat, verdeata taiata marunt, iar la sfarsit adauga ciupercile.

Umple fiecare ou cu acest amestec si presara putin piper deasupra.

Oua umplute cu jumari de ciuperci

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.