Oua umplute cu legume

Printeaza

Oua umplute cu legume din: oua, porumb, mazare, ardei, cascaval, unt, sare, piper.

Ingrediente:

  • 8 ouă fierte
  • 100 g porumb dulce din conservă
  • 100 g mazăre fiartă
  • 1 ardei gras roşu
  • 2-3 linguri caşcaval ras
  • 25 g unt
  • sare
  • piper măcinat

 

Mod de preparare Oua umplute cu legume:

Fierbi ouăle tari, apoi le cureţi de coajă şi le scoţi gălbenuşurile. Cureţi ardeiul, îl speli şi îl tai cuburi.

Topeşti untul într-o tigaie şi căleşti puţin ardeiul, porumbul şi mazărea.

După ce se înmoaie, sărezi şi condimentezi amestecul şi adaugi gălbenuşurile zdrobite cu linguriţa.

Umpli jumătăţile de ouă cu astfel de compoziţie şi presari deasupra caşcaval ras.

Aşezi ouăle într-o tavă şi le introduci în cuptor pentru 2-3 minute, până se topeşte caşcavalul.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.