Oua umplute cu masline

Printeaza

Oua umplute cu masline din: oua, piept de pui, porumb, ardei, maioneza, sare, piper, verdeata, boia.

Ingrediente:

  • 10 ouă
  • 1/2 piept de pui
  • 150 g porumb dulce, din conservă
  • un ardei gras roşu
  • o ceaşcă maioneză
  • mărar
  • pătrunjel
  • sare
  • piper
  • boia dulce afumată
  • o lămâie
  • 10 măsline verzi, pentru decor

 

Mod de preparare:

Oua umplute cu masline: Se fierb ouălele tari, se răcesc şi se curăţită de coajă. Se fierbe pieptul de pui cu sare şi apoi se toacă mărunt.

Taie ouălele în jumătăţi şi se scoate gălbenuşul. Se toacă ardeiul mărunt şi se amestecă cu pieptul de pui şi porumbul fiert.

Intr-un bol, se amestecă gălbenuşurile de la ouă cu maioneza, coaja rasă de la lămâie, zeama de lămâie, verdeaţa tocată mărunt şi boiaua afumată.

Incorporează sosul obţinut in compoziţia cu piept de pui, se adaugă sare şi piper, după gust, şi se amestecă bine.

Se umplu jumătăţile de ou cu salata de pui şi se ornează cu jumătăţi de măsline verzi.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.