Oua umplute cu pasta de hrean
PrinteazaOua umplute cu pasta de hrean din: oua, mustar, pasta de hrean, boia iute, maioneza, sare.
- 5 oua
- 2 lingurite mustar
- 2 lingurite pasta de hrean
- 1 praf boia iute
- 2 linguri maioneza
- sare
Mod de preparare:
Speli bine ouăle şi le pui la fiert în apă cu sare. Le laşi aproximativ 10 minute, le scoţi şi le clăteşti în apă rece.
După ce s-au răcit, le descojeşti şi le tai jumătăţi pe lung. Scoţi gălbenuşurile, le pui într-un castron şi le zdrobeşti cu o furculiţă.
Le combini cu maioneza, muştarul şi cu hreanil. Dacă e cazul, mai presari sare şi continui să amesteci. Umpli jumătăţile de ou cu această pastă şi presari boiaua.
Oua umplute cu pasta de hrean
Pofta buna!