Oua umplute cu pate de ficat si ansoa

Printeaza

Oua umplute cu pate de ficat si ansoa din: oua, pate de ficat de gâscă, mustar, sare, piper, mărar, fileuri de anşoa, broccoli.

Oua_umplute_cu_pate_de_ficat_si_ansoa

Ingrediente:

  • 4 ouă
  • 1 cutie pate de ficat de gâscă
  • 1 lingură muştar
  • sare
  • piper
  • mărar verde
  • fileuri de anşoa
  • broccoli

Mod de preparare:

Speli şi fierbi ouăle. Le descojeşti după ce s-au răcit, le tai pe ju­mătate şi le scoţi gălbenuşurile.

Pui într-un bol gălbe­nuşurile, muştarul, pateul, sarea, pi­perul şi amesteci până se formează o pastă omogenă.

Umpli albuşurile cu amestecul de pateu, apoi le decorezi cu file de anşoa şi crenguţe de mărar. Le ser­veşti alături de broccoli.

Oua umplute cu pate de ficat si ansoa

Oua_umplute_cu_pate_de_ficat_si_ansoa

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.