Oua umplute cu pate de ficat si ansoa
PrinteazaOua umplute cu pate de ficat si ansoa din: oua, pate de ficat de gâscă, mustar, sare, piper, mărar, fileuri de anşoa, broccoli.
Ingrediente:
- 4 ouă
- 1 cutie pate de ficat de gâscă
- 1 lingură muştar
- sare
- piper
- mărar verde
- fileuri de anşoa
- broccoli
Mod de preparare:
Speli şi fierbi ouăle. Le descojeşti după ce s-au răcit, le tai pe jumătate şi le scoţi gălbenuşurile.
Pui într-un bol gălbenuşurile, muştarul, pateul, sarea, piperul şi amesteci până se formează o pastă omogenă.
Umpli albuşurile cu amestecul de pateu, apoi le decorezi cu file de anşoa şi crenguţe de mărar. Le serveşti alături de broccoli.
Oua umplute cu pate de ficat si ansoa
Pofta buna!