Oua umplute cu patrunjel si usturoi
PrinteazaOua umplute cu patrunjel si usturoi din: oua, patrunjel, pesmet, usturoi, unt, sare, piper.
Ingrediente:
- 8 ouă
- 1 legătură pătrunjel proaspăt
- 3 linguriţe pesmet
- 2 căţei usturoi
- 1 lingură unt
- sare şi piper, după gust
Mod de preparare Oua umplute cu patrunjel si usturoi:
Se fierb ouăle la foc potrivit, în apă cu 0 linguriţă de sare şi, după ce se răcesc, se curăţă de coajă şi se despică în două.
Se scot gălbenuşurile şi se amestecă bine cu pesmetul, pătrunjelul tăiat mărunt şi usturoiul bine pisat.
Se sărează şi se piperează, după gust, amestecându-se bine.
Jumătăţile de albuş se umplu cu acest amestec.
Pofta buna!