Oua umplute cu patrunjel si usturoi

Printeaza

Oua umplute cu patrunjel si usturoi din: oua, patrunjel, pesmet, usturoi, unt, sare, piper.

Ingrediente:

  • 8 ouă
  • 1 legătură pătrunjel proaspăt
  • 3 linguriţe pesmet
  • 2 căţei usturoi
  • 1 lingură unt
  • sare şi piper, după gust

 

Mod de preparare Oua umplute cu patrunjel si usturoi:

Se fierb ouăle la foc potrivit, în apă cu 0 linguriţă de sare şi, după ce se răcesc, se curăţă de coajă şi se despică în două.

Se scot gălbenuşurile şi se amestecă bine cu pesmetul, pătrunjelul tăiat mărunt şi usturoiul bine pisat.

Se sărează şi se piperează, după gust, amestecându-se bine.

Jumătăţile de albuş se umplu cu acest amestec.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.