Andive Umplute cu Somon și Ouă de Prepeliță din: andive, somon, oua de prepelita, smantana, marar, sare, piper. Andivele umplute reprezintă o alegere perfectă pentru un aperitiv sau o gustare elegantă, cu arome proaspete și texturi bogate. Această rețetă aduce împreună ingrediente de calitate, cum ar fi somonul fumé, ouăle de prepeliță și andivele crocante, […]
Oua umplute cu piept de pui
PrinteazaOua umplute cu piept de pui din: oua, piept de pui, maioneza, smantana, patrunjel, sare, piper.
- 8 oua
- 1/2 piept de pui
- 4 linguri maioneza
- 2 linguri smantana
- patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
In vase separate se pun la fiert ouăle şi carnea. Apoi, ouăle, după ce sunt fierte tari, se trec printr-un jet de apă rece şi se curăţă de coajă.
Se lasă întregi să se răcească un pic, se taie în două pe lung şi se scoate gălbenuşul cu grijă. Se trece prin sită.
Carnea se toacă de două ori pentru a fi cât mai fină ţi apoi se amestecă cu gălbenuşurile, maioneza şi smântână.
Se potriveşte gustul de sare şi piper şi cu pasta rezultată se umplu albuşurile fierte.
Se decorează după imaginaţie cu verdeaţă şi se dau la rece pentru o oră.
Oua umplute cu piept de pui
Pofta buna!
Urzici cu Mămăligă și Oua Fierte
Urzici cu Mămăligă și Oua Fierte din: urzici, mamaliga, oua, ulei, sare, piper, otet. Urzicile sunt o plantă bogată în nutrienți și sunt folosite în bucătăria românească de generații. Descoperiți aromele autentice ale bucătăriei românești și bucurați-vă de o masă sănătoasă și reconfortantă. Urzicile sunt cunoscute pentru proprietățile lor nutritive și au fost consumate de-a […]
Shakshuka – Ouă prăjite în sos de roșii
Shakshuka – Ouă prăjite în sos de roșii din: ulei de masline, ceapa rosie, usturoi, ardei iute, boia, chimion, rosii, sare, piper, oua, patrunjel. Shakshuka este o rețetă tradițională de origine nord-africană, cu influențe mediteraneene, care a devenit extrem de populară în întreaga lume datorită aromei sale bogate și a consistenței unice. Acest preparat aduce […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- oua umplute cu piept de pui