Oua umplute si rulouri din sunca: oua, boabe de porumb, rosii, castraveti, maioneza, morcovi, sunca de praga, arpagic, sare, piper, ridichi, somon afumat, lamaie, marar.
Ingrediente:
10 ouă fierte tari
4 linguri boabe de porumb
3-4 roşii
3 castraveciori în oţet
maioneză
2 morcovi fierţi
4 felii de şuncă de Praga
fire de arpagic
sare
piper măcinat
3 ridichi
1/2castravete
2-3 felii somon afumat
feliuţe de lămâie
2-3 crenguţe de mărar
Mod de preparare:
Castraveciorii si roşiile se taie bucăţele. Morcovii şi ridichiile se taie feliuţe. Castravetele se taie în bucăţele.
Ouăle se curăţă (păstrează 2), se taie câte un capac. Se scot gălbenuşurile, şi se amestecă cu 3 linguri de maioneză, sare, piper.
Trei ouă se umplu cu porumb, castraveţi muraţi şi roşii. Se pune maioneză şi mărar.
Pe alte două ouă pune câte o feliuţă de lămâie, mărar şi o feliuţă rulată de somon, sare şi piper.
Restul se umplu cu amestecul de maioneză, apoi se pun feliuţe de castraveţi, porumb, ridichi şi roşii. Apoi mărar sau arpagic.
Pentru rulourile cu şuncă, se toacă 2 ouă, se amestecă 4 linguri de maioneză cu porumb, morcovi, ouăle tocate şi castravetele, sare si piper. Se umplefiecare felie de sunca şi se leaga cu arpagic.
Oua umplute cu unt si verdeata din: oua, patrunjel, pesmet, usturoi, unt, sare, piper. Ingrediente: 5 ouă 1 legătură pătrunjel proaspăt 3 linguriţe pesmet 2 căţei usturoi 1 lingură unt sare şi piper Mod de preparare: Se fierb ouăle la foc potrivit, în apa cu o linguriţa de sare si, după ce se răcesc, se […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.