Oua umplute si rulouri din sunca

Printeaza

Oua umplute si rulouri din sunca: oua, boabe de porumb, rosii, castraveti, maioneza, morcovi, sunca de praga, arpagic, sare, piper, ridichi, somon afumat, lamaie, marar.

Ingrediente:Oua umplute si rulouri din sunca

  • 10 ouă fierte tari
  • 4 linguri boabe de porumb
  • 3-4 roşii
  • 3 castraveciori în oţet
  • maioneză
  • 2 morcovi fierţi
  • 4 felii de şuncă de Praga
  • fire de arpagic
  • sare
  • piper măcinat
  • 3 ridichi
  • 1/2castravete
  • 2-3 felii somon afumat
  • feliuţe de lămâie
  • 2-3 crenguţe de mărar

 

Mod de preparare:

Castraveciorii si roşiile se taie bucăţele. Morcovii şi ridichiile se taie feliuţe. Castravetele se taie în bucă­ţele.

Ouăle se curăţă (păs­trează 2), se taie câte un ca­pac. Se scot gălbenuşurile, şi se amestecă cu 3 linguri de maioneză, sare, piper.

Trei ouă se umplu cu porumb, castraveţi muraţi şi roşii. Se pune maione­ză şi mărar.

Pe alte două ouă pune câte o feliuţă de lămâie, mărar şi o feliuţă ru­lată de somon, sare şi piper.

Restul se umplu cu ames­tecul de maioneză, apoi se pun feliuţe de castraveţi, porumb, ridichi şi roşii. Apoi mărar sau arpagic.

Pentru rulourile cu şuncă, se toacă 2 ouă, se amestecă 4 linguri de maioneză cu porumb, mor­covi, ouăle tocate şi castravetele, sare  si piper. Se umplefiecare felie de sunca şi se leaga cu arpagic.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Oua umplute cu unt si verdeata

Oua umplute cu unt si verdeata 

Oua umplute cu unt si verdeata din: oua, patrunjel, pesmet, usturoi, unt, sare, piper. Ingrediente: 5 ouă 1 legătură pătrunjel proaspăt 3 linguriţe pesmet 2 căţei usturoi 1 lingură unt sare şi piper   Mod de preparare: Se fierb ouăle la foc potrivit, în apa cu o linguriţa de sare si, după ce se răcesc, se […]

 

Oua umplute cu masline si capere

Oua umplute cu masline si capere

Oua umplute cu masline si capere din: oua, masline verzi, capere, maioneza, iaurt, mustar dijon, ulei de masline, sare, piper si masline. Ingrediente: 6 oua 9-10 masline verzi, tocate 1 lingura capere tocate marunt 2 linguri maioneza 2 linguri iaurt 2 lingurite mustar Dijon 1 lingurita ulei de masline sare și piper proaspat macinat negru […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.