Oua umplute cu sardele

Printeaza

Oua umplute cu sardele din: oua, paine, patrunjel, ceapa, sare, piper, sardea, sos de smantana.

Ingrediente:Oua umplute cu sardele

  • 4 ouă
  • miez de pâine albă
  • pătrunjel verde tocat
  • o ceapă
  • sare
  • piper
  • o sardea
  • sos de smântână

 

Mod de preparare:

Se fierb ouăle tari, se curăţă de coajă şi se taie, în lung, în două. Se scot gălbenuşurile şi se freacă energic cu miezul de pâine înmuiat în lapte şi stors, cu sardeaua tocată, ceapa tocată fin, pătrunjelul tocat, sarea şi piperul.

Se amestecă totul foarte bine şi, din compoziţia rezultată, se umplu albuşurile de ouă. Se aşează într-o cratiţă unsă cu unt cu umplutura în jos şi se dau la cuptor. Se servesc cu un sos de smântână sau de tarhon, după gust.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.