Ouă umplute (variante)

Printeaza

Ouă umplute Oua umplute

Ingrediente:

  • 9-10 ouă

 

Mod de preparare:

Speli bine ouăle şi le pui la fiert în apă rece cu sare pentru 6 minute. După acest timp le pui sub jet de apă rece, le laşi câteva minute şi le cureţi de coajă. Tai ouăle în două şi dacă ai timp le faci şi un model cu zimţi cu un cuţit bine ascuţit.

Umplutura 1:

Amesteci 100 g unt, 50 ml smântână, 50 g mifetar, sare, piper, pătrunjel verde tocat, 1 ceapă tăiată mărunt, călită în 2 linguri de ulei şi umpli 6 jumătăţi de ou.

Umplutura 2:

Amesteci 100 g şunca tăiată cubuleţe cu 1 cas­travete tăiat mărunt, 1 gălbenuş, 3-4 linguri maioneză (sau smân­tână). Umpli cu această compo­ziţie 7 jumătăţi de ou.

Umplutura 3:

Căleşti 100 g ciuperci tăiate mărunt cu o jumătate de ceapă tocată mărunt şi 50 g cârnat afumat tăiat mărunt, le laşi puţin să se răcească, le amesteci cu 2-3 linguri de maioneză şi umpli jumătăţile de ou rămase.

Ouă umplute

Oua umplute

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.