Rețetă delicioasă de Murături în Oțet – usor de preparat din: castraveti, rosii, usturoi, morcovi, ardei iuti, otet de mere, apa, sare, zahar, boabe de mustar, boabe de piper, foi de dafin, cimbru. Ingrediente: 1 kg castraveți proaspeți 2 cepe roșii mari 4 căței de usturoi 2 morcovi mari 2 ardei iuți roșii 1 litru […]
Pachetele cu branza si cascaval
PrinteazaPachetele cu branza si cascaval din: foi plăcintă, brânză feta, caşcaval, oua, unt, sare, ulei.
Ingrediente:
- 4-5 foi plăcintă
- 400 g brânză feta
- 100 g caşcaval ras
- 2 ouă
- 150 g unt
- un praf de sare
- ulei
Mod de preparare:
pune untul la topit, nu la fiert şi între timp se mărunţeşte brânza cu o furculiţă. La brânză se adaugă caşcavalul s, ouăle, se amestecă si se adaugă nn praf de sare. Se taie foile în cercuri şi se unge fiecare foaie cu unt topit.
pune o linguriţă de umplutură, se pliază si se pune în dispozitivul de plastic pentru colţunaşi.
închide bine şi apoi, după ce toate sunt preparate, se prăjesc în baie de ulei fierbinte.
Pachetele cu branza si cascaval
Pofta buna!
Paste cu creveți în sos cremos de usturoi și lămâie
Paste cu creveți în sos cremos de usturoi și lămâie din: paste, creveti, ulei de masline, usturoi, suc de lamaie, smantana, sare, piper, parmezan, patrunjel. Este o rețetă savuroasă și ușor de preparat, perfectă pentru o cină specială sau o ocazie specială. Această combinație delicioasă de paste cu creveți, usturoi, lămâie și smântână lichidă oferă […]