Pachetele de carne cu fasole verde
PrinteazaPachetele de carne cu fasole verde din: carne macra, paste, ceapa, ardei gras, fasole pastai, bacon, supa de carne, vin alb, piper, sare, busuioc, ulei.
- 500 g carne macra
- 200 g paste
- 1 ceapa
- 1 ardei gras
- 150 g cascaval
- 300 g fasole pastai
- 8 felii bacon
- 1 l supa de carne
- 300 ml vin alb
- piper
- sare
- 1 legatura busuioc proaspat
- 4-5 linguri ulei
Mod de preparare:
Speli şi tai carnea în patru bucăţi egale. Le pui pe un tocător, aşezi deasupra folie alimentară şi le baţi pentru a le frăgezi.
Ai grijă să nu le subţiezi prea tare! 0 felie trebuie să aibă aproximativ 5 mm grosime. Adaugi sare şi piper după gust.
Aşezi pacheţelele de carne într-o tigaie, adaugi supa de carne şi vinul şi le laşi să fiarbă înăbuşit, la foc mic, până când furculiţa intră cu uşurinţă în carne.
Intre timp, pregăteşti şi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, le scurgi şi le laşi să se răcească.
Fierbi fasolea verde în apă cu sare 15-20 de minute, după care o scurgi şi o laşi să se răcească.
Pui 2 felii de bacon peste bucata de carne, razi caşcaval şi adaugi câteva păstăi de fasole verde.
Rulezi ca şi cum ai înfăşură un pachet în hârtie, iar dacă este nevoie îl poţi fixa cu sfoară. Procedezi la fel şi cu celelalte felii.
Când pacheţelele de carne sunt aproape gata, pregăteşti garnitura. Toci ceapa şi o căleşti în ulei într-o tigaie.
Când devine uşor sticloasă, tai ardeiul cubuleţe şi-l adaugi peste ceapă.
După ce s-au înmuiat, pui pastele, sare şi piper, după gust, şi frunzele de busuioc. Laşi pe foc 2-3 minute.
Pachetele de carne cu fasole verde
Pofta buna!