Pachetele de primavara cu carne tocata din: ardei, ciuperci, taietei asiatici, ulei, carne tocata de vita, coriandru, ghimbir, sos de soia, sare, piper, aluat pentru pachetele de primavara, ou. Ingrediente: 1 ardei roşu şi 1 ardei galben 150 g ciugerci champignon 100 g tăieţei transparenţi (asiatici) 2 linguri de ulei 100 g carne tocată de […]
Pachetele de carne cu fenicul
PrinteazaPachetele de carne cu fenicul din: porc, piept de pui, morcov, mazare, porumb, faina, oua, unt, fenicul, dovleac, sare, piper, ulei, pasta de hrean, maioneza, pesmet.
- Pachetele cu carne de curcan si legume
- Pacheţele cu carne de vită
- Pachetele de primavara cu carne tocata si legume
Ingrediente:
- 800 g porc
- 1 piept de pui
- 1 morcov
- 200 g mazare
- 100 g boabe de porumb
- 4 oua
- 200 g faina
- 200 g unt
- 150 ml apa
- 1 bucata de fenicul
- 500 g dovleac
- Sare
- piper
- ulei
- Pasta de hrean
- maioneza
- pesmet
Mod de preparare:
Se curata morcovul de coaja si se fierbe impreuna cu mazarea in apa cu sare.
Un ou, 100 g unt, apa, sarea si faina se framanta pana cand rezulta un aluat elestic.
Carnea de porc si pieptul de pui se dau prin masina de tocat, se amesteca bine cu sare, piper si se prajeste.
Se pune intr-o strecuratoare si se lasa la racit. Se amesteca bine cu morcovul taiat in cubulete, boabele de porumb, mazarea, un ou si feniculul taiat fideluta.
Se intinde aluatul intr-o foaie subtire si se imparte in mai multe patrate.
Se pune umplutura in fiecare patrat, se ruleaza sub forma de pachet, se da prin ou batut, apoi prin pesmet si se prajesc.
Se curata dovleacul de coaja, se spala, se taie in cubulete si se caleste in restul de unt, cu sare si piper.
Se pot servi si cu un sos din 2 linguri de maioneza, o lingura de pasta de hrean, sare si piper impreuna cu un pahar de Riesling Italian.
Pofta buna
Poate te intereseaza si:
Pachetele picante cu carne de porc si fasole verde
Pachetele picante cu carne de porc si fasole verde din: foi de plăcintă, pulpa de porc, ceapa, morcos, ardei rosu, ardei iute, fasole verde, ulei, sare, piper, cimbru, foi de dafin. Ingrediente: 6 foi de plăcintă 700 g pulpă de porc slabă 2 cepe 1 morcov mare 1 ardei roşu 1/2 ardei iute 250 g fasole verde 2 […]
Pofta buna!
Pachetele de carne cu fenicul suna bine. Nu obisnuiesc sa folosesc fenicul la mancaruri, dar acum o sa incerc.