Pachetele cu ceapa, branza si sunca

Printeaza

Pachetele cu ceapa, branza si sunca din: ceapa verde, cascaval, sunca, ou.

 

Ingrediente:

  • 4 cepe verzi tocate
  • 100 g de caşcaval ras
  • 100 g de şuncă tocată
  • 1 ou bătut
  • 1 foaie de aluat de foitaj

 

Mod de preparare:

Pachetele cu ceapa, branza si sunca: încălzeşte cuptorul la 170° C/gaz 5. Se amesteca 4 cepe verzi tocate, 100 g de caşcaval ras, 100 g de şuncă tocată şi 1 ou bătut. Se asezonează.

taie 1 foaie de aluat de foitaj în 4, apoi se distribuie amestecul între ele. formează 4 pacheţele şi se lipesc marginile. ung bine cu 1 ou bătut, apoi se pun la rece 20 de minute.

ung din nou cu ou, apoi se pun la cuptor 20-25 de minute până se rumenesc. lasă să se răcească înainte de a le ambala.

 

Pofta buna!

 

 

 

Baclava Tradiționala cu nuca

Baclava Tradiționala cu nuca din: foi de baclava, unt, nuci, scortisoara, zahar, apa, suc de lamaie, cuisoare, scortisoara. Ingrediente: 1 pachet de foi de baclava (aprox. 450 g) 200 g unt topit 300 g nuci măcinate 1 linguriță scorțișoară măcinată Pentru sirop: 500 g zahăr 250 ml apă 1 lingură suc de lămâie 2-3 cuisoare […]

Papaya: Beneficiile pentru Sănătate, Nutriția, Contraindicatii și Rețete

Papaya, cunoscută științific ca Carica papaya, este originară din America Centrală și de Sud. Istoria sa se întinde pe mii de ani, fiind cultivată inițial de civilizațiile Maya și de popoarele indigene din regiune. Cristofor Columb a numit papaya “fructul îngerilor” datorită gustului său dulce și texturii […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.