Pachetele cu carne si cascaval

Printeaza

Pachetele cu carne si cascaval din: foi de placinta, unt, carne tocata, oua, ceapa, pesmet, cascaval, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Pachetele cu carne si cascaval

  • 1 pachet foi de plăcintă
  • 1 pachet de unt sau margarină (pentru uns foile)
  • 500 g carne tocată
  • 2 gălbenuşuri (pentru uns pacheţelele)
  • 6 ouă
  • 2 cepe
  • 2 linguri cu pesmet
  • 150 g caşcaval
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2 linguri unt sau margarină (pentru uns tava)
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Condimentezi carnea tocată cu sare şi piper. Adaugi ouăle unul câte unul, pesmetul, ceapa puţin călită înainte, verdeaţa tocată măruţ şi caşcavalul ras. Se­parat întinzi uşor foile de plăcintă şi din le tai drept­unghiuri. Fiecare foaie o ungi cu unt sau margarină topită.

Umpli fiecare dreptunghi cu compoziţia de carne, după care rulezi. Pacheţelele formate le aşezi într-o tavă unsă cu unt sau margarină şi le ungi cu gălbenuş de ou bătut. Le laşi la cuptor, la foc mic, până ce se rumenesc frumos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.