Pachetele cu mere

Printeaza

Pachetele cu mere din: faina, branza dulce, margarina, sare, mere, zahar, scortisoara.

Ingrediente:Pachetele_cu_mere

Pentru aluat:

  • 250 g făină
  • 250 g brânză dulce
  • 250 g mărgărina
  • 1 vârf de cuţit de sare
  • 4-5 mere
  • 100 g zahăr pudră
  • 2 linguriţe scortisoara fin măcinată

 

Mod de preparare:

Freci spuma margarina moale, la temperatura camerei, cu brânza dulce, sarea şi 50 g zahăr pudră. Omogenizezi aluatul şi, pe masa de lucru presărată cu făină, întinzi o foaie cu grosimea de 5-6 mm, pe care o tai în pătrate cu latura de 8 cm.

Decojeşti merele şi le tai în cubuleţe. Pe mijlocul fiecărui pătrat de aluat, pui câteva bucăţi de măr, îndoi colţurile şi formezi un plic.

Pui hârtie de copt într-o tavă şi aşezi pliculeţele unul lângă celălalt. Ele îşi vor păstra forma pentru că nu conţin niciun agent de creştere.

Introduci tava în cuptorul preîncălzit, pentru 40-45 de minute, la foc mediu. Scoţi pliculeţele din cuptor şi presari imediat restul de zahăr pudră amestecat cu scorţişoară.

Pachetele cu mere

Pachetele_cu_mere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.