Pachetele de ardei cu feta din: ceapa rosie, dovlecei, rosii cherry, masline, feta, busuioc, ulei de masline si ardei rosii. Ingrediente: ½ ceapă roşie, curăţată de coajă şi tăiată în sferturi 4 dovlecei, tăiaţi în jumătate, apoi în felii 16 roşii cherry 16 măsline mici, negre 200g de feta 2 linguri de busuioc, rupt în […]
Pachetele cu piept de curcan si crema de branza
PrinteazaPachetele cu piept de curcan si crema de branza din: friptura de piept de curcan, avocado, lamaie, crema de branza, usturoi, sare, piper.
- 200 g friptură de piept de curcan
- 1 avocado
- 1 lingură zeamă de lămâie
- 100 g cremă de brânză
- 1 căţel de usturoi
- sare si piper
Mod de preparare:
Taie friptura şi miezul de avocado cubuleţe. Stropeşte-le cu zeamă de lămâie. Dă usturoiul prin presă, amestecă-l cu crema de brânză. Unge fiecare lipie cu amestecul de brânză.
Aşază pe fiecare bucăţi de avocado şi carne, apoi împachetează-le. Incălzeşte puţin ulei într-o tigaie, aşază pacheţelele şi ţine-le câteva minute, până se rumenesc.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Pachetele de primavara cu legume si susan
Pachetele de primavara cu legume si susan din: legume, ulei, praz, ghimbir, usturoi, tofu, arpagic, ulei de susan, sare, amidon de porumb, galuste, otet de orez, sos de soia, ulei de susan. Ingrediente pentru umplutura: 4 cesti legume verzi tocate (sparanghel, mazare, fasole verde) 1 lingura de ulei 3/4 cana praz taiat felii subțiri 1 lingura […]