Pachetele cu pui si branza
PrinteazaPachetele cu pui si branza din: piept de pui, broccoli, branza, bacon, ardei, sare, piper, marar.
- un piept de pui
- 3-4 bucheţele de broccoli
- 200 g brânza de burduf
- 200 g bacon fâşii
- 1/2 ardei gras roşu
- mărar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Porţionează pieptul de pui ca pentru şniţele, apoi bate fiecare felie. Sărează-le şi piperează-le după gust, apoi lasă-le la rece o jumătate de oră.
Opăreşte bucheţelele de broccoli în apă cu sare şi zdrobeşte-le cu furculiţa. Adaugă mărarul tocat mărunt, brânza de burduf şi ardeiul tăiat mărunt.
Potriveşte de piper şi sare (dacă este cazul) şi umple cu această compoziţie feliile de carne de pui pregătite mai sus.
Rulează cu atenţie, apoi împachetează ruloul în felii de bacon. Aşază-le cu grijă pe o tavă acoperită cu hârtie de copt şi dă la cuptorul încins pentru 25-35 de minute, ori până carnea de pui este pătrunsă şi baconul a devenit crocant
Serveşte pacheţelele aromate cu garnitură de cartofi natur sau orez, salată de castraveţi cu usturoi şi un pahar de vin alb tămâios, proaspăt scos de la gheaţă.
Pofta buna!