Pachetele de ardei cu feta

Printeaza

Pachetele de ardei cu feta din: ceapa rosie, dovlecei, rosii cherry, masline, feta, busuioc, ulei de masline si ardei rosii.

Ingrediente:Pachetele de ardei cu feta

  • ½ ceapă roşie, curăţată de coajă şi tăiată în sferturi
  • 4 dovlecei, tăiaţi în jumătate, apoi în felii
  • 16 roşii cherry
  • 16 măsline mici, negre
  • 200g de feta
  • 2 linguri de busuioc, rupt în fâşii
  • ulei de măsline
  • 4 ardei roşii, tăiaţi în jumătăţi, curăţaţi de seminţe

 

Mod de preparare:

Se amestecă ceapa, dovleceii, roşiile cherry şi măslinele negre. Se fărâmiţează feta deasupra şi se adaugă busuiocul. Se stropeşte cu ulei şi se asezonează. Se umple fiecare jumătate de ardei cu acest amestec, apoi se înfăşoară fiecare în folie.

Se aranjează pe o tavă şi se aşază în cuptorul încins sau pe grătar, până când se înmoaie ardeii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.