Pacheţele de branză
PrinteazaPacheţele de branză
Ingrediente:
- 500 g brânză de capră
- doi dovlecei
- o conservă sfeclă roşie
- o pâine albă
- ulei de măsline
- cimbru
- 4 căţei de usturoi
- un vârf de cuţit boia iute
- roşii
- castraveţi verzi
- sare, piper
Preparare:
Usturoiul se curăţă de foi, se pisează mărunt şi se pune într-un castron. Se toarnă deasupra puţin ulei de măsline, se adaugă cimbrul tocat, sarea, piperul şi boiaua iute.
Pâinea se taie în felii, li se îndepărtează coaja şi se taie în cuburi. Se trec prin amestecul din castron şi se prăjesc într-o tigaie fără ulei.
Se pot prepara şi la cuptor, aşezându-le pe o hârtie de copt şi ţinându-le 30 de minute,întorcându-le din când în când ca să nu se ardă.
Dovleceii se spală, se taie în felii subţiri şi se călesc în ulei încins. Se scot cu o spumieră şi se pun într-o strecurătoare.
Brânza de capră se taie în dreptunghiuri sau cuburi. Se înfăşoară cu feliile de dovlecei şi se presară cimbru tocat.
Se servesc imediat, alături de sfecla roşie scursă de suc.
Pofta buna!
Arata foarte bine aceste pachetele cu branza. Mi-ati dat o idee buna de gustare.