Pachetele de curcan cu bacon
PrinteazaPachetele de curcan cu bacon din: piept de curcan, bacon, mustar, sos de soia, sare, piper, vin, apa.
- 1/2 piept de curcan
- 10-12 felii bacon
- 3 linguri muştar iute
- 1 linguriţă sos de soia
- sare
- piper
- 200 ml vin alb
- 100 ml apă
Mod de preparare:
Tai pieptul de curcan cubuleţe. Amesteci muştarul cu sosul de soia, sarea şi piperul după gust. Ungi feliile de bacon cu acest amestec şi înfăşori bucăţelele de piept de curcan, după care le fixezi cu sfoară.
Pui pacheţelele în tavă, cu apa şi vinul şi acoperi cu o folie de aluminiu. Ţii la cuptor 40-50 de minute, îndepărtezi folia şi mai ţii 10 minute.
Pachetele de curcan cu bacon
Pofta buna!