Pacheţele de primăvară umplute cu tăiţei

Printeaza

Pacheţele de primăvară umplute cu tăiţei şi mango din: taitei, morcovi, mazare mange tout, varza chinezeasca, ceapa verde, ulei, sos de soia, chutney de mango si ghimbir, foi de placinta.

Ingrediente:Pachetele_de_primavara_umplute_cu_taitei

  • 50 g taitei transparenti
  • 200 g morcovi
  • 250 g mazare mange tout
  • 150 g varza chinezeasca
  • 2 cepe verzi
  • 1 l ulei
  • 8 linguri sos de soia
  • 1 sticla (227 g) chutney de mango si ghimbir
  • 1 pachet foi de placinta decongelate (se decupeaza in circa 40 de foi mici, de cate 21,5×21,5)

 

Mod de preparare:

Se fierb tăiţeii în apa cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj, apoi se taie bucăţi cu foarfecă. Se taie mărunt legumele. Se prăjesc 2 minute în 2 linguri de ulei şi se adaugă tăiţeii. Se condimentează cu câte 4 linguri de sos de soia şi chutney.

Se aşază unele lângă altele foile de plăcintă. In colţul din stânga jos al fiecăreia se aşază câte 1-2 linguri de umplutură şi se lasă cea 4 cm liberi spre vârf. Se ung marginile cu apă. Vârful de jos se pliază pes­te umplutură, cele două colţuri din cele două laterale se pliază către mijloc şi se rulează strâns.

Se încinge uleiul şi se prăjesc rulourile câte 6 minute. Se scot şi se lasă să se scurgă pe prosoape de bucătărie. Se serveşte cu chutney şi sos de soia.

Pacheţele de primăvară umplute cu tăiţei

Pachetele_de_primavara_umplute_cu_taitei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.