Pachetele de pui cu spanac

Printeaza

Pachetele de pui cu spanac din: piept de pui, oua, pesmet, sare, piper, spanac, cascaval, ulei, cartofi si unt.

Ingrediente:Pachetele_de_pui_cu_spanac

  • 500 g piept de pui
  • 2-3 oua
  • 300 g pesmet
  • sare
  • piper
  • 300 g spanac fiert
  • 200 g cascaval
  • ulei pentru prajit

pentru garnitura:

  • 4 cartofi
  • 50 g unt

 

Mod de preparare:

Se taie pieptul de pui în bucăţi egale, se condimentează cu sare şi piper. Fiecare bucată de piept se unge cu ulei şi se bate cu cioca­nul de şniţele ca să se frăgezeas­că. Se bagă câteva minute la rece. Se rade caşcavalul, o parte din acesta se amestecă cu spanacul, cu sarea şi cu un gălbenuş de ou. Piureul de spanac se întăreşte cu 1-2 linguri de pesmet.

Separat, se bat ouăle, se presară sare şi un praf de piper şi, pe un platou, se pune pesme­tul amestecat cu 1-2 linguri de caşcaval ras. Se scot bucăţile de carne, se umplu cu spanac, se împachetează bine, se trec prin pesmet-ou-pesmet şi se prăjesc în uleiul bine încins.

După ce s-au rumenit bine, se scot pe un prosop absorbant şi se servesc cu garnitură de cartofi fierţi, gratinaţi cu unt.

Pachetele de pui cu spanac

Pachetele_de_pui_cu_spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.