Pachetele dulci cu dovleac

Printeaza

Pachetele dulci cu dovleac din: dovleac, zahar, scortisoara, ou, lapte.

Ingrediente:Pachetele dulci cu dovleac

  • 1 pachet aluat foitaj 800 g
  • 1 kg dovleac curăţat
  • 3 linguri zahăr
  • 1 linguriţă scorţişoară
  • 1 linguriţă sare
  • 1 gălbenuş

 

Mod de preparare:

Ţii aluatul foitaj la decongelat. Dai dovleacul prin râzătoare, apoi 3 amesteci cu sarea şi-l laşi deoparte 10 minute. Storci bine de a zeamă şi-l combini cu zahărul şi scorţişoara.

Intinzi cele 4 fâşii de aluat, le decupezi în pătrăţele şi le umpli cu amestecul de dovleac. Aduni colţurile pătratului astfel încât să obţii plăcinte în formă de pacheţele.

Pui plăcintele pe o tavă cu hârtie de copt şi le coci 30 de minute în cuptorul încins.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.