Pacheţele dulci cu fructe uscate

Printeaza

Pacheţele dulci cu fructe uscate din: amestec cu fructe uscate, foi de aluat de orez, apa, ulei, miere, suc de lamaie, scortisoara.

Ingrediente:

  • 200 g amestec de fructe uscate (caise, prune, pere, mere)
  • 8 foi de aluat de orez rotunde
  • apa calduta
  • ulei
  • sos:
  • 5 linguri miere
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1/2 lingurita scortisoara macinata

 

Mod de preparare:

taie mărunt fructele uscate. Se înmoaie în apă călduţă foile de orez; când s-au înmuiat, se lasă să se scurgă.

aşază la marginea fiecărei foi câte o porţie de fructe. Se pliază foaia la ambele capete şi se rulează ca o sarma.

lasă să se usuce pacheţelele şi se prăjesc în ulei încins, până ce devin crocante.

Intre timp se amestecă mierea cu suc de lămăie şi scorţişoară şi acest sos se serveşte cu pacheţelele.

 

Pacheţele dulci cu fructe uscate

Pachetele_dulci_cu_fructe_uscate

Pofta buna!

 

 

Ceai de Lăcrămioare

Ceai de Lăcrămioare: Delicat și Aromat – este cunoscut pentru proprietățile sale aromatice și delicate. Lăcrămioarele (Convallaria majalis) sunt flori frumoase și parfumate care oferă un ceai liniștitor și plăcut. Descoperă cum să pregătești ceaiul de lăcrămioare, o băutură delicată și aromată, perfectă pentru momentele de relaxare! Atenție! Important: Lăcrămioarele sunt toxice dacă sunt consumate […]

Raci cu Sos de Prune și Vin Alb

Raci cu Sos de Prune și Vin Alb – Această rețetă combină dulceața naturală a prunelor cu aroma bogată a vinului alb și textura delicată a racilor, rezultând un preparat plin de arome și foarte savuros. Ingrediente: 1 kg de raci proaspeți 2 linguri de ulei de măsline 1 ceapă mare, tocată mărunt 4 căței […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.