Sarmale cu Afumătură și Carne de Porc: Rețetă Tradițională Românească din: carne de porc, afumatura, ceapa, orez, varza murata, boia de ardei dulce, sare, piper, marar, patrunjel, suc de rosii, frunze de dafin. Descoperă secretul celei mai gustoase rețete de sarmale cu afumătură și carne de porc. Află istoria acestui preparat tradițional românesc și cum […]
Pachetele cu ficatei
PrinteazaPachetele cu ficatei din: aluat, ficatei de pui, carne tocata de pasare, marar, patrunjel, ceapa, oua, sare, piper, smantana.
Ingrediente:
- 1 pachet aluat foitaj
- 300 g ficăţei, fierţi şi tăiaţi cubuieţe, de pasăre
- 200 g carne tocată de pasăre
- 1/2 legătură mărar
- 1/2 legătură pătrunjel
- 1 legătură ceapă verde
- 1 ou crud
- 1 ou fiert tare
- 1 gălbenuş
- 2 linguri smântână
- sare
- piper
Mod de preparare:
Laşi la dezgheţat aluatul de foitaj.
Amesteci într-un vas carnea de pui tocată împreună cu ficăţeii cubuieţe, adaugi verdeaţa şi ceapa verde tăiate mărunt, smântână şi oul crud, sare şi piper şi amesteci bine. Adaugi şi oul fiert tare şi tăiat mărunt.
Când este dezgheţat, întinzi cu sucitorul aluatul de foitaj şi îl tai în pătrate de 10 cm.
Aşezi în mijlocul fiecărui pătrat câte o lingură din compoziţia obţinută, aduni cele patru capete şi le strângi în sus, ca să obţii trăistuţe.
Dacă este necesar, tai fâşii de aluat sau frunze de ceapă verde şi legi cu ele pacheţelele, apoi le aşezi într-o tavă (sau în forme de brioşe), unsă cu puţin ulei.
Ungi individual fiecare pacheţel cu gălbenuş şi dai tava la cuptor până se rumenesc.
Pachetele cu ficatei
Pofta buna!
Pomana Porcului: Rețetă Delicioasă pentru Cină Festivă
Pomana Porcului: Rețetă Delicioasă pentru Cină Festivă din: carne de porc, usturoi, boia de ardei dulce, unt, ulei de masline, sare, piper, vin alb sec, legume. Ingrediente: 1 bucată de carne de porc (umăr sau coapsă), aproximativ 2-3 kg 4 căței de usturoi, tăiați felii subțiri 2 linguri de boia de ardei dulce 2 […]
Incoming search terms:
- carerk2