Pachetele cu foi de orez

Printeaza

Pachetele cu foi de orez

Ingrediente:

  • 12 foi de orez
  • doi morcovi
  • o ţelină
  • 300 g ciuperci
  • o legătură de ceapă verde
  • un mango
  • sare, piper
  • ulei de măsline
  • sos de soia
  • mărar
  • o lămâie

 

Preparare:

Pachetele cu foi de orez: Morcovii şi ţelina se curăţă de coajă, se spală şi se taie sub formă de bastonaşe subţiri. Mango se curăţă de coajă şi se taie în batonaşe.

Ciupercile se curăţă de pieliţă, se spală şi se taie în felii subţiri. Ceapa verde se curăţă de frunzele ofilite, se spală şi se taie în rondele.

Se încinge ulei într-o tigaie, se adaugă legumele tocate şi mango.

Se condimentează cu sare şi piper, se toarnă sucul de lămâie, se amestecă şi se lasă să se prăjească până când devin moi.

Foile de orez se ţin în apă rece pentru câteva secunde şi se lasă pe o farfurie să se înmoaie.

Se pune umplutură într-o margine a foii, se presară mărar tocat, se unesc părţile rămase goale şi se rulează. Se servesc calde sau reci, cu sos de soia.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • foi de orez retete
  • retete cu foi de orez

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.