Salată de Paste cu Brânză Feta și Arome Mediteraneene din: paste, branza feta, rosii cherry, masline, busuioc, ulei de masline, ardei iute, sare, piper. Salata de Paste cu Brânză Feta este o opțiune excelentă pentru o masă rapidă și delicioasă. Combinația de paste, brânză Feta, roșii cherry și arome mediteraneene proaspete va aduce un strop […]
Pacheţele cu legume si carnaciori
PrinteazaPacheţele cu legume si carnaciori: smantana, vin alb, marar, faina, oua, carnaciori picanti, morcov, ceapa, dovlecel, ardei gras, ulei.
Ingrediente clătite:
- 2 linguri smântână
- 1 ceaşcă vin alb sec sau şampanie
- 1 legătură mărar
- făină
- 2 ouă
Ingrediente umplutură:
- 100 g cârnăciori picanţi
- 50 g caşcaval
- 1 morcov
- 1 ceapă
- 1 dovlecel
- 2 ardei graşi
- 4 linguri ulei
Mod de preparare:
Cureţi legumele, tai ceapa julien, dovlecelul cubuleţe, la fel şi morcovul, dar de dimensiuni mai mici, iar ardeii în felii subţiri. Incingi uleiul şi căleşti iute morcovul. Adaugi apoi cârnăciorii. Când s-au călit bine, pui ceapa, căleşti încă 2 minute, cât să se aurească, adaugi restul legumelor şi laşi să mai scadă totul 5-10 minute, amestecând mereu.
Prepari clătitele ca în reţeta de bază, adăugând ingredientele enumerate. Umpli clătitele cu amestecul de legume şi le împătureşti.
Ungi o tavă cu puţin , unt şi presari pesmet. Aşezi clătitele în tavă, pui deasupra câte o felie de caşcaval subţire şi o rondea de ardei gras. Dai totul la cuptor, pentru 10-15 minute.
Pacheţele cu legume si carnaciori
Pofta buna!
Salată de Paste cu Brânză Feta și Arome Mediteraneene