Pacheţele cu legume şi mozzarella
PrinteazaPacheţele cu legume şi mozzarella din: aluat, ardei, unt, mozzarella, busuioc, praz, porumb si galbenus.
- 500 g aluat foitaj
- 6 ardei culori diferite
- 50 g unt
- 250 g mozzarella
- busuioc proaspat
- un fir praz
- 125 g porumb dulce
- un galbenus pentru uns
Mod de preparare:
Se scoate aluatul de la rece si se lasă să dezgheţe treptat, la temperatura camerei.
Se spală ardeii, se taie fâşii şi se călesc în untul sărat. Se adaugă prazul tăiat rondele şi se înăbuşă la foc moderat.
Se răceşte compoziţia de ardei, apoi se adaugă cubuleţele de mozzarella, porumbul dulce şi busuiocul verde.
Se întinde aluatul, se porţionează şi se umple cu compoziţia. Se împachetează, se ung cu gălbenuş şi se coc la 160°C.
Se servesc atât calde, cât si reci.
Pacheţele cu legume şi mozzarella
Pofta buna!