Pachetele de legume cu sos

Printeaza

Pachetele de legume cu sos din: vinete, dovlecei, rosii, ardei capia, ceapa, conserva de rosii, ulei de masline, otet balsamic, curry, ceapa verde, usturoi, ardei, sare, piper, busuioc, pasta de masline.

 

Ingrediente:Pachetele de legume cu sos

  • două vinete
  • doi dovlecei
  • 4 roşii
  • doi ardei capia
  • două cepe roşii
  • două conserve roşii
  • 200 ml ulei de măsline
  • 30 ml oţet balsamic
  • 5 g curry pudră
  • o legătură ceapă verde
  • 6 căţei de usturoi
  • un ardei iute
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • pastă de măsline

 

Mod de preparare:

Conservele de roşii se pun la fiert cu 50 ml ulei, sare, piper, ceapa verde tocată şi doi căţei de usturoi tocaţi, se pasează şi se amestecă cu busuioc tocat.

Ardeii capia şi ceapa curăţată de foi se spală şi se taie rondele. Vinetele şi dovleceii se spală, se şterg cu un şervet, se taie felii subţiri şi se presară cu sare.

Se lasă zece minute la scurs, se ung cu ulei de măsline, se condimentează şi se frig 3-4 minute pe grătarul încins.

La fel se procedează cu ceapa şi ardeii şi se pun toate legumele pe un platou.

Intr-un bol se amestecă uleiul rămas cu oţetul balsamic, usturoiul pisat, pudra de curry şi ardeiul iute tocat.

Se trec legumele prin amestec, se aşază o felie de vânătă pe o farfurie, deasupra o felie de dovlecel, ceapă şi se închide pacheţelul.

Se aşază o rondea de ardei şi una de roşii, se prinde cu o scobitoare şi se procedează la fel cu restul ingredientelor.

 

 

Pachetele de legume cu sos

Pachetele de legume cu sos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.