Pachetele cu somon
PrinteazaPachetele cu somon din: aluat foitaj, somon, cascaval, faina, unt, lapte, nucsoara, sare, piper.
- un pachet aluat foitaj
- 500 g somon
- 100 g cascaval ras
- 2 linguri faina
- 50 g unt
- 50 ml lapte
- putina nucsoara
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se face un sos bechamel din unt, făină şi lapte. Se potriveşte de sare, piper şi nucşoară şi se adaugă caşcavalul ras. Somonul se toacă mărunt, mărunt şi se amestecă bine cu sosul alb. Aluatul decongelat se întinde puţin cu sucitorul şi apoi se taie pătrate.
Se umple fiecare pătrat cu amestec de peşte şi sos, se împachetează lipind aluatul la capete, după care se pun în tavă. Se coc pentru 20 de minute.
Pachetele cu somon
Pofta buna!