Pachetele cu spanac și mușchi de vită din: muschi de vita, cartofi, telemea sarata, ou, cascaval, ceapa verde, frunze de spanac, ulei, iaurt, hrean, sare, zeama de lamaie.
Ingrediente:
2 bucăţi mușchi de vită (circa 250 g)
2 cartofi
4 linguri feta sau telemea sărată
1 ou
50 g cașcaval
1 fir ceapă verde
14-16 frunze mari de spanac
ulei pentru vas
pentru sos:
1 iaurt
1 linguriță hrean ras
sare
zeamă de lămâie
Mod de preparare:
Cureți cartoi, îi tai în sferturi și îi pui la fiert. Speli frunzele de spanac și le treci prin apă fierbinte.
Sfărâmi cu furculița cartoi fierți și îi amesteci împreună cu telemeaua, cașcavalul ras, codiţele de ceapă tăiate mărunt și oul.
Împachetezi în foi de spanac câte o linguriță de compoziție de cartof.
Ungi cu ulei un vas termorezistent, torni în vas 100 ml apă și pui pachețelele. Le coci 30 de minute, la 200°C.
Frigi bucățile de carne câte 6 minute pe fiecare parte, pe grătarul încins, iar la sfârșit le presari cu sare.
Servești mușchiuleţul cu pachețelele de spanac călduţe și sosul de hrean.
Pachetele cu vita si curcan din: faina, lapte, ulei, sare, drojdie, zahar, susan, oua, carne de vita, piept de curcan, cascaval, piper, boia, cartofi, sfecla, dovleac, cimbru, maghiran, oregano, patrunjel. Ingrediente: Pentru aluat: 500 g făină 300 ml lapte 2 linguri ulei de măsline sare 25 g drojdie zahăr susan pentru ornat 1 ou Pentru […]
Pachetele in foi de orez cu carne de vita si broccoli din: foi de orez, carne de vită, ulei de arahide, morcov, ardei roşu, păstăi, broccoli, ceapa verde, coriandru, sos teriyaki, sos de soia, ardei iute roşu, ulei de susan, miere, seminţe de susan. Ingrediente: 8 foi de orez Pentru umplutura: 500 g carne de vită tăiată în fâşii 1 lingură cu ulei de arahide 1 morcov curăţat […]
O reteta delicioasa de pachetele cu: oua, faina, rosii, carne de vita, cepa, usturoi, salvie, sare, piper, ulei de masline, parmezan. Ingrediente: 4 ouă 400 g făină 5 roşii 500 g carne de vită tocată o ceapă doi căţei de usturoi o crenguţă salvie proaspătă sare piper ulei de măsline parmezan Mod de preparare: Ceapa […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.