Pachetele cu sunca si branza

Printeaza

Pachetele cu sunca si branza din: aluat, branza dulce, telemea, smantana, ou, marar, sunca.

Ingrediente:

  • 1 foaie aluat pentru foitaj
  • 50 g brânză dulce
  • 100 g telemea
  • 3 linguri smântână
  • 1 ou
  • 1 legătură mărar
  • 5-felii şuncă

 

Mod de preparare Pachetele cu sunca si branza:

Tai foaia în dreptunghiuri pe care le crestezi pe jumătate, din loc în loc, cu un instrument special destinat acestei operaţiuni.

Amesteci într-un bol oul, brânza dulce, telemeaua rasă fin, smântână, mărarul fin tocat şi şunca tăiată cubuleţe.

Repartizezi umplutura pe bucăţile de aluat şi le pliezi cu partea de aluat perforat deasupra.

Le ungi cu gălbenuş şi le coci în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, pentru 25 de minute, până se rumenesc frumos.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.