Pachetele cu sunca si branza
PrinteazaPachetele cu sunca si branza din: aluat, branza dulce, telemea, smantana, ou, marar, sunca.
Ingrediente:
- 1 foaie aluat pentru foitaj
- 50 g brânză dulce
- 100 g telemea
- 3 linguri smântână
- 1 ou
- 1 legătură mărar
- 5-felii şuncă
Mod de preparare Pachetele cu sunca si branza:
Tai foaia în dreptunghiuri pe care le crestezi pe jumătate, din loc în loc, cu un instrument special destinat acestei operaţiuni.
Amesteci într-un bol oul, brânza dulce, telemeaua rasă fin, smântână, mărarul fin tocat şi şunca tăiată cubuleţe.
Repartizezi umplutura pe bucăţile de aluat şi le pliezi cu partea de aluat perforat deasupra.
Le ungi cu gălbenuş şi le coci în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, pentru 25 de minute, până se rumenesc frumos.
Pofta buna!