Paella cu legume asortate
PrinteazaPaella cu legume asortate din: ceapa, usturoi, dovlecei, broccoli, sare, piper, ardei gras, mazare, porumb, patrunjel, ulei, unt, boia, chimen, supa si orez.
- 8 cepe
- 3 catei de usturoi
- 2 dovlecei
- 500 g broccoli
- sare
- piper
- 2 ardei grasi
- 100 g mazare tucara
- 1 conserva porumb (425 ml)
- 1 legatura patrunjel
- 2 linguri ulei
- 2 linguri unt
- 1 lingurita boia
- chimen
- 125 ml supa
- 200 g orez fiert
Mod de preparare:
Se toaca ceapa si usturoiul. Dovleceii se curata si se taie felii. Se curata si se spala broccoli; se despart buchetelele si se oparesc in apa cu sare circa 1 minut.
Ardeii grasi se curata, se spala si se taie fasii. Se spala si se curata mazarea. Se lasa sa se scurga porumbul. Se toaca patrunjelul
Intr-o tigaie se incing uleiul si untul. Se adauga ceapa si usturoiul si se calesc. Se adauga in tigaie legumele pregatite: ardei gras, dovlecei, broccoli, mazare si porumb.
Acestea se prajesc, amestecand continuu. Se adauga dupa gust sare, piper, boia si chimen; se toarna supa si se fierb legumele la foc slab circa 10 minute.
Se inglobeaza orezul fiert, se incalzeste putin paella si se presara deasupra patrunjel tocat.
Paella cu legume asortate
Pofta buna!
Incoming search terms:
- paella cu legume