Paella cu midii si creveti

Printeaza

Paella cu midii si creveti din: pulpa de pui, orez, ulei, midii, creveti, mazare, ceapa, sofran, vin, boia, ardei, usturoi.

Ingrediente:Paella cu midii si creveti

  • 1 pulpă de pui dezosată
  • 150 g orez
  • 30 ml ulei
  • 10 midii
  • 10 creveţi
  • 2 linguri mazăre
  • 1 ceapă
  • 1 roşie
  • 2-3 fire de şofran
  • 50 ml vin alb sec
  • 1/2 linguriţă boia dulce
  • 1/2 ardei iute
  • sare
  • piper
  • 1 căţel de usturoi
  • 1/2 linguriţă turmeric
  • 300 ml supă clară de pui
  • 100 g fasole verde

 

Mod de preparare:

Toarnă uleiul într-o tigaie largă şi înaltă şi căleşte puţin usturoiul tătat felii subţiri.

Căleşte carnea de pui tăiată în bucăţi potrivite şi ceapa tocată, apoi adaugă roşia tăiată cubuleţe şi rondele de ardei iute, mai lasă 3-4 minute, pune şi orezul spălat în câteva ape şi fasolea verde.

Toarnă supa fierbinte, adaugă şofranul, turmericul, boiaua, potriveşte de sare şi piper şi amestecă. După ce scade la jumătate, pune vinul, mazărea şi fructele de mare spălate şi curăţate, amestecă, lasă să fiarbă 7-8 minute.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Paella cu scoici si creveti

Paella cu piept de pui

Paella cu pui si fructe de mare

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.