Paella cu piept de pui
PrinteazaPaella cu piept de pui din: piept de pui, mazare, orez, ardei, morcov, praz, sofran, ulei, sare, piper.
- 4 felii piept de pui
- o conserva mică mazăre
- 200 g orez cu bob lung
- un ardei gras roşu
- un morcov
- un fir praz
- un pic de sofran
- 5-6 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea tăiată cuburi se pune în ulei încins să se călească, până ce devine albă. Se adaugă apoi prazul şi morcovul curăţate, spălate şi tăiate.
Se pune ardeiul roşu curăţat şi tăiat cuburi şi, când încep să se înmoaie, se adaugă orezul şi şofranul. Se amestecă, se acoperă cu apă, se potriveşte de sare şi piper şi se lasă 30 de minute la fiert.
Cu 5 minute înainte de a fi gata, se pune mazărea trecută sub un jet de apă rece.
Pofta buna!