Paella cu piept de pui

Printeaza

Paella cu piept de pui din: piept de pui, mazare, orez, ardei, morcov, praz, sofran, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Paella cu piept de pui

  • 4 felii piept de pui
  • o conserva mică mazăre
  • 200 g orez cu bob lung
  • un ardei gras roşu
  • un morcov
  • un fir praz
  • un pic de sofran
  • 5-6 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea tăiată cuburi se pune în ulei încins să se călească, până ce devine albă. Se adaugă apoi prazul şi morcovul curăţate, spălate şi tăiate.

Se pune ardeiul roşu curăţat şi tăiat cuburi şi, când încep să se înmoaie, se adaugă orezul şi şofranul. Se amestecă, se acoperă cu apă, se potriveşte de sare şi piper şi se lasă 30 de minute la fiert.

Cu 5 minute înainte de a fi gata, se pune mazărea trecută sub un jet de apă rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.