Paella cu porumb si mazare
PrinteazaPaella cu porumb si mazare din: orez, mazăre, porumb, ardei capia, morcov, ceapă, roşii, ulei, sare, piper, patrunjel.
Ingrediente:
- 1 cană orez
- 1 cutie mazăre (200 g)
- 1 cutie porumb (340 g)
- 1 ardei capia
- 1 morcov
- 1 ceapă
- 3 roşii
- ulei
- sare, piper
- pătrunjel tocat
Mod de preaparare:
Căleşte ceapa tocată împreună cu morcovul şi ardeiul tăiate în cuburi mici. Decojeşte roşiile (opăreşte-le ca să se decojească uşor), toacă-le şi adaugă-le peste celelalte legume. Pune sare, piper. Inăbuşă câteva minute. Adaugă orezul spălat şi scurs, apoi două căni de apă. Lasă la foc mic 20 de minute ca să se umfle.
Spre final, încorporează porumbul şi mazărea, care sunt deja fierte. Mai ţine cinci minute pe foc moderat, amestecând ca să nu se lipească. Serveşte cu pătrunjel proaspăt şi felii de lămâie.
Paella cu porumb si mazare
Pofta buna!