Paella cu pui si scoici

Printeaza

Paella cu pui si scoici din: orez, pulpe de pui, scoici, bacon, supa de pui, ceapa, sofran, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Paella cu pui si scoici

  • 250 g orez
  • 4 pulpe inferioare de pui
  • 250 g scoici fără cochilii
  • 100 g bacon
  • 500 ml supă de pui
  • o ceapă
  • un vârf de ac de şofran
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In tigaia de paella se rumeneşte puiul şi apoi se adaugă ceapa tocată.

Se pun sare, piper şi şofran, amestecând. Se lasă 5 minute. Se adaugă baconul tăiat mărunt, orezul şi supa.

Se pun şi scoicile şi se lasă pe foc 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.