Paella cu fructe de mare

Printeaza

O reteta de paella cu fructe de mare din: creveti decorticati, scoici, orez, apa, ceapa, ardei gras, usturoi, rosii, mazare, ulei, sofran si sare.

Ingrediente:Paella cu fructe de mare

  • 400 g creveti decorticati
  • 300 g scoici
  • 2 cani cu orez
  • 3 cani de apa
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 4 catei de usturoi
  • 4 rosii
  • 1 cana cu mazare
  • 2 linguri cu ulei
  • sofran
  • sare

 

Mod de preparare:

Căleşte în ulei încins ceapa şi usturoiul tocate mărunt pâne se rumenesc. Pune ardeiul gras, roşiile opărite, curăţate de coajă şi tocate mărunt. Adaugă orezul, apa (sau supă limpede de legume), un praf de sare şi două fire de şofran.

Amestecă uşor şi lasă să fiarbă 20 de minute, la foc redus. Pune trei sferturi din cantitatea de scoici şi creveţi, apoi mazărea şi amestecă. Decorează cu scoicile şi creveţii rămaşi şi lasă pe foc alte 9-10 minute.

Paella cu fructe de mare

Paella cu fructe de mare

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.