Paella de Marisco – usor de preparat

Printeaza

Paella de Marisco din: orez, ulei de masline, fructe de mare, usturoi, mazare, fasole.

 

Ingrediente:

  • 100 g orez
  • 10-15 g ulei de masline
  • 200 g fructe de mare
  • usturoi,
  • mazare
  • fasole

 

Mod de preparare:

Se curata si se spala fructele de mare. Orezul se curata, se spala impreuna cu legumele.

Separat, intr-o tigaie se toarna uleiul si, cand este incins, se adauga fructele de mare curatate si spalate, apoi orezul si legumele, se lasa putin sa se caleasca, apoi se adauga 200 g de apa.

Se lasa sa clocoteasca timp de 10 minute, dupa care se da vasul la cuptor pentru 20-25 de minute.

Dupa expirarea timpului se scoate vasul din cuptor si se serveste calda cu lamaie.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Paella cu midii si pui

Paella cu midii si pui

Paella cu midii si pui din: midii, ulei, pulpe de pui, ceapa, usturoi, rosii, ardei, mazare, boia, orez, crevete, busuioc. Ingrediente: 450 g midii proaspete 4 linguri ulei de măsline 6 pulpe superioare de pui de dimensiuni medii o ceapă nu prea mare, tocată mărunt un căţel de usturoi, zdrobit 225 gr roşii curăţate de pieliţă […]

Paella cu legume

Paella cu legume din: orez, ceapa, usturoi, dovlecel, ardei, mazare, morcovi, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 cană orez cu bob lung 2 căni de supă 1 ceapă 3 căţei de usturoi 1 dovlecel 1 ardei roşu 1 ardei verde 150 g mazăre 2 morcovi 50 ml ulei de măsline 1 filament şofran piper roşu sare […]

 

Paella rapida

Paella cu piept de pui

Paella cu piept de pui din: piept de pui, mazare, orez, ardei, morcov, praz, sofran, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 felii piept de pui o conserva mică mazăre 200 g orez cu bob lung un ardei gras roşu un morcov un fir praz un pic de sofran 5-6 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: […]

 

Paella cu peste si bulgur

Paella cu peste si bulgur

Paella cu peste si bulgur din: crap, bulgur, carnati de casa, rosii, ardei capia, ceapa, usturoi, untura de cocos, lamaie, sare, curry, patrunjel. Ingrediente: 600 g crap proaspăt 120 g bulgur 50 g cârnaţi de casă picanţi 25 g roşii uscate 1 ardei capia 1 ceapă 1 căţel de usturoi 2 linguri untură de cocos […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.