Cotlete de miel cu usturoi si vin din: cotlete de miel, vin rosu, usturoi, rozmarin, menta, ulei de masline, unt, smantana, ceapa verde. Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc. De asemenea, este o sursă […]
Paella cu pui si caju
PrinteazaPaella cu pui si caju din: piept de pui, orez, ceapa, usturoi, bacon, ardei, rosii, caju, supa de pui, ulei, sare, cimbrisor.
Ştiati ca… cuvântul spaniol paella e derivat din latinescul patella, care înseamnă tipsie?
Ingrediente:
- 1 piept de pui dezosat
- 200 g orez
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 150 g bacon felii
- 1 ardei rosu
- 2 roşii mari
- 2 linguri de nuci caju tocate
- 600 ml supă de pui
- 2 linguri de ulei
- sare
- cimbrişor (pentru decor)
Mod de preparare:
Taie carnea în cubuleţe. încinge uleiul şi rumeneşte bucăţile de piept timp de 5-7 minute. Lasă-le deoparte.
Căleşte ceapa până se înmoaie, adaugă ardeiul tocat, usturoiul, baronul şi amestecă la foc moderat 5-6 minute.
Păstrează câteva felii de bacon fript, pe care le adaugi după ce scoţi preparatul din cuptor.
Pune orezul într-o tavă termorezistentă, adaugă carnea, roşiile tocate, nucile caju şi supa. Dă la cuptor pentru 20-25 de minute.
Paella cu pui si caju
Pofta buna!
Cocktail de ananas cu votca din: ananas in sirop, votca, suc de lime, cirese. Ingrediente: 1 conserva ananas in sirop 120 ml votca 60 ml suc de lime cirese din conserva, pentru servire Mod de preparare: Combinati sucul de ananas cu votca si suc de lime. In pahare adaugati felii de ananas, mix de […]