Paella rapida

Printeaza

Paella rapida din: ceapa, ardei gras, usturoi, orez, crevete, ulei de masline, boia iute, boia dulce, concentrat de peste si mazare.

Ingrediente:

  • 1 ceapa mica tocata
  • 2 bucati ardei gras, taiati felii subtiri
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 250 g orez pentru paella (cu bobul rotund)
  • 300 g crevete
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita boia iute
  • 1 lingurita boia dulce
  • 750 ml concentrat de peste, fierbinte
  • 250 g mazare, decongelata

 

Mod de preparare:

Paella rapida: Intr-un vas larg, încinge uleiul şi prăjeşte ceapa şi ardeiul 5 minute. Apoi adauga usturoiul,boiaua, orezul şl concentratul de peşte.

Când clocoteşte, micşorează flacăra, acoperă vasul cu capac ş lasă să fiarbă înăbuşit 20 de minute, in ultimele 5 minute de fierbere, adaugă crevetele şi mazărea

Adaugă sare şipiper si serveste.

 

Pofta buna!

 

 

 

Quinoa cu pui si broccoli

Quinoa cu pui si broccoli – o combinatie sanatoasa si delicioasa, ideala pentru pranz sau cina. Aceasta reteta imbina proteinele slabe din pieptul de pui cu nutrientii esentiali din quinoa si broccoli, oferind un fel de mancare echilibrat si plin de savoare. Quinoa: Quinoa este o pseudo-cereala bogata in proteine complete, fibre si diverse vitamine […]

Tempeh: Produsul Fermentat din Soia care Revoluționează Nutriția Vegetariană

Tempeh: Produsul Fermentat din Soia care Revoluționează Nutriția Vegetariană – Tempeh este un produs fermentat din soia, originar din Indonezia, care a câștigat popularitate globală datorită conținutului său ridicat de probiotice și proteine. Acest aliment tradițional nu doar că îmbunătățește sănătatea intestinală, dar servește și ca un excelent substitut de carne pentru vegetarieni și vegani. […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.