Paella cu spirale si fructe de mare

Printeaza

Paella cu spirale si fructe de mare din: ceapa, usturoi, ulei de masline, ardei gras, porumb, mazare, scoici, creveti, sunca, paste in forma de spirala, sare, piper, vin alb, suc de lamaie si mozzarella.

 

Ingrediente:Paella_cu_spirale_si_fructe_de_mare

  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • cate 1 ardei gras rosu si galben
  • cate 1 conserva de porumb si de mazare (a circa 425 ml)
  • 80 g scoici fierte
  • 80 g creveti
  • 80 g sunca
  • 400 g spirale (fierte in prealabil, dupa indicatiilor de pe ambalaj)
  • sare
  • piper
  • 50 ml vin alb
  • 3 linguri suc de lamaie
  • 125 g branza mozzarella

 

Mod de preparare:

Ceapa si usturoiul se curata, apoi se toaca marunt si se calesc in ulei incins.

Se spala ardeii, se curata, se taie felii, apoi se pun peste ele. Se taie sunca felii.

Se scurg porumbul si mazare din conserva si se amesteca cu legumele. Se adauga scoicile, crevetii curatati si feliile de sunca.

Se adauga spiralele (fierte in prealabil), se amesteca si se condimenteaza Paella cu sare, piper, vin alb si suc de lamaie.

Se incinge cuptorul apoi cuptorul pana la temperatura de 180C. Se taie mozzarella in bucati de marime potrivita si se presara peste Paella.

Se toarna amestecul intr-o forma de teflon si se da timp de 10 minute la cuptor, pana ce branza se topeste si se rumeneste.

Paella se presara, dupa gust, cu frunzulite tocate de busuioc sau de oregano sau se poate presara cu arpagic verde taiat inele.

La final, se picura suc de lamaie si se poate orna si cu felii de lamaie.

 

Paella cu spirale si fructe de mare

Paella_cu_spirale_si_fructe_de_mare

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

Paella cu Fructe de Mare – O Aventură Culinara Delicioasă

Paella cu Fructe de Mare – O Aventură Culinara Delicioasă din: orez cu bob lung, creveti, midii, inele de calamari, ceapa, usturoi, rosii, mazare verde, ardei gras, ulei de masline, condimente, sare, piper, supa, frunze de patrunjel, lamaie. Paella cu Fructe de Mare este un fel de mâncare emblematic al bucătăriei spaniole, celebrat pentru aromele […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.