Paine aromata

Printeaza

Paine aromata din: paine, unt, crema de branza, usturoi, patrunjel, marar, sare.

Ingrediente:Paine_aromata

  • 1 pâine
  • 200 g unt
  • 100 g cremă de brânză
  • 2 fire de usturoi verde
  • 1/2 legătură de pătrunjel
  • 1/2 legătură de mărar
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală pătrunjelul, mărarul şi usturoiul şi lasă-le să se zvânte. Taie-le cât mai mărunt.

Separat, freacă untul până iese apa. Adaugă crema de brânză şi amestecă energic până se încorporează complet.

Pune verdeaţa şi usturoiul şi potriveşte gustul de sare.şi piper. Compoziţia astfel obţinută, pune-o pe o folie, dându-i forma unui sul.

Lasă la rece până se întăreşte.

Inainte de servire, crestează pâinea şi umple-o cu felii de unt aromat.

 

Paine aromata

Paine_aromata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.