Paine aromata
PrinteazaPaine aromata din: paine, unt, crema de branza, usturoi, patrunjel, marar, sare.
- 1 pâine
- 200 g unt
- 100 g cremă de brânză
- 2 fire de usturoi verde
- 1/2 legătură de pătrunjel
- 1/2 legătură de mărar
- sare
Mod de preparare:
Spală pătrunjelul, mărarul şi usturoiul şi lasă-le să se zvânte. Taie-le cât mai mărunt.
Separat, freacă untul până iese apa. Adaugă crema de brânză şi amestecă energic până se încorporează complet.
Pune verdeaţa şi usturoiul şi potriveşte gustul de sare.şi piper. Compoziţia astfel obţinută, pune-o pe o folie, dându-i forma unui sul.
Lasă la rece până se întăreşte.
Inainte de servire, crestează pâinea şi umple-o cu felii de unt aromat.
Paine aromata
Pofta buna!